Säljakademin - "I symbios för det exellenta"

Här får du som är säljchef inbjudan till ett naturligt forum där det är tillåtet att diskutera försäljning. Säljakademin ger dig kvalificerad vidareutveckling inom försäljning och affärer.

Om Rolf Laurelli

Rolf Laurellis hemsida

Böcker skrivna av Rolf NYHET

E-böcker för nerladdning

Rolfs uppdragsgivare

Rolfs biografi

Videoseminarier - se direkt

- Miniseminarium om försäljning
- Om försäljning från Venture Cup
- Lars öden och äventyr
- Rolf talar på Venture Cup
- Hur gör framgångsrika säljare?
- Att göra affärer i den nya konjunkturen

Föreläsning på Handelshögskolan
- När man träffar en kund
- Säljsamtalet
- Att få tag på kunder

Information om försäljning och säljträning

Nätversionen av
"Ordbok för Affärsfolk"


Rolfs månadsartikel om försäljning

Undersökningen
"Sveriges bästa säljare"
Vill du bli en av "De Aderton"

Vill du utveckla ditt ledarskap i försäljning genom att medverka i Säljakademin och våra rundabordsmöten om säljeffektivitet. Syftet är att öka kraften i det viktigaste som finns, nämligen konkurrensmedlet - personlig försäljning.

Du kommer att ingå i en exklusiv grupp på endast arton säljchefer. Denna grupp kommer att träffas vid sex tillfällen för att lära, få information och tips samt utbyta erfarenheter. Allt för att öka kraften i säljarbetet.

Målet med akademins rundabordsmöten är att ge dig konkreta tips och ideer som du direkt kan ta med dig hem för att driva utveckling mot försäljningsökningar.

Så här går det till

Vi träffas vid sex konstituerande sammanträden under vardera tre timmar. Totalt blir det arton timmar där de arton säljansvariga får möjlighet att lära, samtala och utvecklas. Vi träffas alltid mellan klockan 16.00 och 19.00 varefter vi avslutar genom att äta en enkel arbetsmåltid för att fortsätta samtala och för att skapa och utveckla personliga relationer. Vi bygger nätverk för ett professionellt erfarenhetsutbyte om säljarbete.

Program

Akademi 1:  Vad påverkar säljeffektivitet? Genomgång av de faktorer som är viktiga att förbättra och utveckla för att öka försäljningen.
Akademi 2:  Rekrytering av säljare. Rekryteringsmodeller och anställningsmetoder. Personlighetens betydelse för framgång i säljarbete.
Akademi 3:  Leda och styra säljarbetet. Ledningsprinciper och motivationsmetoder. Lönesättning och belöningssystem som stimulerar säljare.
Akademi 4:  Metoder för kundsegmentering. A-, B- och C-kunder och nyckelkundsarbete genom "Key Account Management". Att prospektera och söka kundämnen. Erfarenheter av säljstödssystem.
Akademi 5:  Att utveckla och utbilda säljare. Vi diskuterar erfarenheter av olika utbildningar, läroprogram och konsulthjälp.
Akademi 6:  Examen i Säljakademin. Etik och moral o säljarrollen och ledarskapet. Diskussion om hur "De Aderton" ska leva vidare.

Gäster: Flera experter och specialister från näringsliv och högskolor kommer att medverka som bollplank i diskussionerna.

Pris: 18 000:- exkl. moms per stol. Priset inkluderar en egen stol, närvaro, sex middagar, dokumentation och diplomering för ständigt medlemskap i Säljakademin.

Tid: Planeras i samråd.

Plats: Centralt i Stockholm.

Fortsättning: Efter de sex akademiträffarna har du ett etablerat nätverk för framtida erfarenhetsutbyten. Du kommer också, som ständig medlem, att regelbundet få information och olika inbjudningar till Säljakademin. Ditt medlemsskap är på livstid.

Huvudansvarig: Rolf Laurelli är ständig sekreterare i Säljakademin. Han är lärare i att göra affärer i Svenska Konsulthuset och har i åtta år varit förbundsordförande i Säljarnas Riksförbund. Han är en av Sveriges mest erfarna sälj- och affärsexperter. Han har skrivit ett tjugotal böcker och massor med debattartiklar om försäljning.

Intresseanmälan: För mer information och intresseanmälan, kontakta Rolf Laurelli via e-post rolf@laurelli.com eller telefon 08-35 36 80.

Ny bok av Rolf Laurelli !!!

KONSTEN ATT VARA SÄLJARE

Tänkvärda insikter som lyfter din professionalism upp till en högre nivå


Beställ nu!

 


Rolf Laurelli
Mer om Rolf Laurelli